Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
VII. Őszi Éremgyűjtő Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 27.
Hetedik alkalommal szervezi meg őszi éremgyűjtő találkozóját a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete. A numizmatika iránt érdeklődőket szeptember 29-én, vasárnap a Művészetek Házába várják, ahol mintegy 120-140 asztalon kínálnak régi és modern érméket, különlegességeket.
Tovább...
 
#Ne maradj ki, ne maradj le Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 27.
Májusban indult az Always és a Magyar Vöröskereszt #Ne maradj ki, ne maradj le elnevezésű közös kampánya: a kezdeményezéssel közel 18 millió forint értékű adomány segíti a mélyszegénységben élő fiatal lányokat egészségügyi betétekkel. A Vöröskereszt közreműködésével Fejér megyében 10 oktatási intézmény vesz részt a programban: 215 lány részesül adományokban, ezenkívül felvilágosító előadásokat is szerveznek a védőnők közreműködésével.
Tovább...
 
XII. Székesfehérvári Civil Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 27.
Közel 30 kitelepülő civil szervezet közreműködésével rendezik meg a XII. Székesfehérvári Civil Napot szeptember 28-án, szombaton. A Városház tér helyett idén új helyszínen, a tágasabb és családiasabb Zichy ligetbe várják az érdeklődőket 9 és 15 óra között színes, tematikus és interaktív programkínálattal. A részletekről helyszíni sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Jó tanácsok gyógynövények gyűjtéséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Tóth Barbara szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2019. szeptember 26.
A kiváló minőségű magyar gyógynövények világszerte ismertek és elismertek. A gyűjtés Magyarországon szervezetten is folyik, ugyanakkor saját célra is gyűjthetünk növényeket. A növénygyűjtés alapvető szabályai azonban mindenkire egyaránt vonatkoznak.
Tovább...
 
Alkohol és gyógyszerek együtt? Soha! Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2019. szeptember 26.
A vény nélkül kapható gyógyszereket sokan – tévesen – veszélytelen szereknek titulálják, miközben ezekkel sem jár együtt az alkoholfogyasztási „engedély”!
Tovább...
 
Jamgyökér – elixír változókorban lévő hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 26.
A jamgyökér nagyon hatékony a menopauza tüneteinek enyhítésében. Kiválóan csillapítja a hasi görcsöket, a fejfájást, csökkenti az ingerlékenységet. A kínaiak szerint rendszeres fogyasztása élénkíti az intellektust, és az életünket is meghosszabbítja.
Tovább...
 
Borszűrő Szent Mihály és Madármegfigyelési nap Ópusztaszeren Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. szeptember 26.
Borszűrő Szent Mihály ünnepén mesterségek bemutatóival várja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark! Szeptember 28-án, szombaton kipróbálhatja a szőlőpréselést, fogyaszthat magyar szőlőt és mustot. Egész nap múltidéző programok színesítik a családok élményeit! Ezen a napon a Puszta Házánál Madármegfigyelési nap is megrendezésre kerül, mely keretében solymászbemutató és méregkereső kutya bemutató is látható lesz az előadások mellett.
Tovább...
 
Olívaolaj: főzéshez, szépítkezéshez, gyógyításhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 25.
Az olívaolajat felhasználhatjuk főzéshez, halkonzerváláshoz, kozmetikumok készítéséhez, s még a gyógyászatban is fontos alapanyag lehet.
Tovább...
 
Miért nem kapok levegőt? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 25.
Félelmetes és szorongást okoz, amikor úgy érezzük, nem tudunk annyi levegőt belélegezni, amennyit szeretnénk. A légszomjnak több oka is lehet, dr. Hidvégi Edit tüdőgyógyász, gasztroenterológust, a Tüdőközpont orvosát ezekről kérdeztük.
Tovább...
 
„A kibékíthetetlen ellentétek is kisimulnak!” Nyomtatás E-mail
Írta: Koncsár Nándorné   
2019. szeptember 25.
A beregszászi közönség állótapssal jutalmazta a Pilátus éjszakája című előadást, mely a beregszászi színház nagytermében került bemutatásra. A címszerepet Jánosi Dávid, míg Pilátus feleségét, Claudia Proculát Gregor Bernadett alakította. A budapesti Újszínház művészei először jártak Kárpátalján.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 25.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8427 - 8437 / 20496